راهنمای سفر به اینترلاکن

راهنمای سفر به اینترلاکن

بال سان گشت | 02146291410

اینترلاکن یک شهر توریستی محبوب در مرکز سوئیس است.اینترلاکن،

جزو مناطق شلوغ سوئیس نیست اما هزاران ماجراجویی شگفت‌انگیز در این منطقه، منتظر حضور شماست.

اینترلاکن یک مقصد گردشگری عالی برای تفریحات و فعالیت‌های مرتبط با کوهستان است.

چشم‌اندازهای زیبای طبیعی و کافه‌های دنج و زیبای این شهر،

باعث شده‌اند که اینترلاکن یکی از مقصدهای محبوب کوله‌گردها در فصل تابستان باشد.

البته سفر به اینترلاکن در فصل زمستان هم جذابیت خاصی دارد؛

کوه‌های پوشیده از برف و جاده‌های برفی و زیبا منتظر حضور شما هستند و می‌توانید

در کافه‌های دنج و آرام، نوشیدنی‌های گرم بخورید و از دیدن مناظر زمستانی لذت ببرید.

راهنمای سفر به اینترلاکن

وضعیت آب‌ و‌ هوا

آب و هوای این شهر ملایم است. بارندگی در اینترلاکن بسیار زیاد است

و حتی در خشک‌ترین ماه‌های سال هم اتفاق می‌افتد. میانگین دمای هوا در اینترلاکن ۱۱/۴ درجه و میزان بارش سالانه ۱۱۷۵ میلی‌متر است.

جاذبه‌های گردشگری

اگر می‌خواهید بهترین چشم‌اندازهای طبیعی سوئیس را تماشا کنید و از آرامش گردشگاه‌های زیبای کنار دریاچه لذت ببرید،

بهترین مقصد، اینترلاکن است. در این منطقه، جاذبه‌های گردشگری در اطراف شما پراکنده شده‌اند و هر گوشه که نگاه کنید،

یکی از شگفتی‌های طبیعت توجه شما را جلب می‌کند.

با قایق می‌توانید از طریق دریاچه‌هایی که در دو طرف شهر واقع شده‌اند،

به نواحی اطراف و قله‌های سربه‌فلک‌کشیده‌ی سوئیس سفر کنید.

اینترلاکن یکی از قدیمی‌ترین، مشهورترین و محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری تابستانی در سوئیس است.

اولین بازدیدکنندگان اینترلاکن در قرن هفدهم به این منطقه رسیدند.

خیابان Höheweg، خیابان اصلی اینترلاکن

منطقه‌ی ۱۴ هکتاری متعلق به کلیسای آگوستینیان در سال ۱۸۶۰ توسط گروهی از ۳۷ هتل‌دار و خریدار شخصی در اختیار گرفته شد تا به عنوان فضای باز به حال خود رها شود

که این نمونه‌ای از دوراندیشی در برنامه‌ریزی شهری بود.

اکنون این خیابان بزرگ و زیبا بین ایستگاه‌های قطار شرقی و غربی قرار گرفته و اطراف آن را هتل‌ها و باغچه‌های زیبا در بر گرفته است.

یک کافه و تئاتر دیدنی، باغ‌های سرسبز با یک ساعت بزرگ و تعدادی هتل از دیدنی‌های این مجموعه است.

از میان هتل‌های این مجموعه می‌توان به هتل ۱۵۰ ساله‌ی Victoria Jungfrau اشاره کرد.

در کنار هتل اینترلاکن، باغ کوچک دوستی قرار دارد که اولین باغ ژاپنی سوئیس است؛

فضایی آرام و دلنشین با گیاهان گلدار  زیبا و حوض پر از ماهی.

دریاچه‌ی برینز (Brienz)

در بخش شرقی اینترلاکن، دریاچه‌ی برینز قرار دارد که پهنه‌ی آبی باریک و زیبایی است.

این دریاچه‌ بین صخره‌های سنگ آهکی و کوه‌های سر به فلک کشیده قرار گرفته است.

این دریاچه، ۷ متر مرتفع‌تر از دریاچه‌ی تون است. مثل دریاچه‌ی تون،

بهترین راه برای گشت و گذار در این دریاچه، استفاده از یکی از پنج قایقی است که دو ساحل سرسبز دریاچه را به هم متصل می‌کنند.

یکی از بهترین قایق‌های این مسیر قایق Lötschberg نام دارد

که در سال ۱۹۱۴ ساخته شده و مجددا بازسازی شده است. در سایر قایق‌ها می‌توانید بهترین غذاهای سوئیسی را امتحان کنید.

موزه‌ی گردشگری (Touristik-Museum)

در سه طبقه‌ی این موزه، تاریخچه‌ی گردشگری در منطقه‌ی Jungfrau در قالب نمایشگاه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

این نمایشگاه‌ها بخش‌های مختلف گردشگری را پوشش می‌دهند از وسایل حمل و نقل ابتدایی تا هتل‌ها،

پوشاک سفر و تاریخچه‌ی اسکی. این موزه در یک خانه‌ی قدیمی چوبی بازسازی شده واقع شده است.

مدل‌هایی از کالسکه‌های قدیمی پست، لکوموتیوهای قدیمی، قایق‌های بخار و… در این موزه به نمایش گذاشته شده است.

راهنمای سفر به اینترلاکن

قلعه و صومعه‌ی اینترلاکن

قدمت صومعه‌ی اینترلاکن به قرن دوازدهم برمی‌گردد.

امروزه می‌توانید بقایای برج ناقوس قرن چهاردهمی و ایوان گوتیک این مجموعه را ببینید که قدمت آنها به سال ۱۴۵۲ برمی‌گردد.

یکی از نکات قابل توجه در معماری این صومعه،

تفاوت در طراحی پنجره‌ها و تنوع آنها است. این بنا قبل از اینکه در قرن شانردهم به یک بنای دولتی تبدیل شود،

اقامتگاهی برای زائرانی بود که به قصد زیارت محل زندگی Saint Beatus در غارهای بالای دریاچه‌ی تون به این منطقه سفر کرده بودند.

رژیم غذایی

بسیاری از افراد اعتقاد دارند که مفهومی به نام آشپزی سوئیس وجود ندارد

و آشپزی این کشور متشکل از دستورها و متدهای آشپزی سایر کشورهای اطراف است.

البته نمی‌توان تاثیر آشپری ایتالیایی، فرانسوی و آلمانی را بر آشپزی این منطقه نادیده گرفت.

فوندوی پنیر

یکی از لذیذترین غذاهایی که در سوئیس می‌توانید نوش جان کنید، فوندوی پنیر است.

غذایی که از انواع پنیرهای ذوب شده تشکیل می‌شود و طعم‌دهنده‌هایی مثل سیر دارد.

این غذا را در یک ظرف سرامیکی مخصوص به نام ککلون (caquelon) سرو می‌کنند.

برای اینکه این غذا گرم بماند و حالت خمیری و ذوب شده‌ی خود را حفظ کند، زیر آن را وارمر می‌گذارند.

برای خوردن این غذا، تکه‌های نان را سر چنگال‌های بلندی می‌زنند و آن را در پنیر فرو می‌برند.

البته از کلمه‌ی فوندو برای نام‌گذاری همه‌ی غذاهایی که شامل فرو بردن یک ماده‌ی خوراکی در یک دیپ یا سس گرم است،

استفاده می‌کنند. مثلا یکی از انواع فوندو، فوندوی شکلات است.

روستی (Rösti)

این غذای ترد و لذیذ با سیب‌زمینی درست می‌شود و به عقیده‌ی عده‌ی زیادی از سوئیسی‌ها،

غذای ملی این کشور است. البته نام فرانسوی این غذا، ریشه‌ی آن را نشان می‌دهد.

بخش‌های بیرونی غذا، ترد و کرانچی و بخش‌های داخلی آن نرم و لذیذ است.

روستی را معمولا به عنوان صبحانه یا ساید دیش شرو می‌کنند.

گاهی در تهیه‌ی آن از مواد دیگری هم مثل بیکن، پیاز، پنیر و حتی سیب استفاده می‌کنند.

این غذا در گذشته یکی از غذاهای اصلی و صبحانه‌های مزرعه‌داران برن بوده

اما امروزه در سراسر سوئیس و البته در همه‌ی کشورهای دنیا طبخ می‌شود.

راهنمای سفر به اینترلاکن

میوزلی (Muesli)

شاید شما هم قبلا میوزلی خورده‌اید اما نمی‌دانید که این صبحانه‌ی لذیذ و مقوی در سوئیس در حدود سال ۱۹۰۰ ابداع شده است.

رژیم غذایی مبتنی بر غلات، میوه‌ها و سبزیجات بسیار سالم‌تر از رژیم‌های غذایی سنگین پر از گوشت و چربی است.

این صبحانه با ترکیب انواع غلات مثلا جوی دو سر، انواع میوه‌ها، مغزها، آب لیمو و شیر تهیه می‌شود.

این غذا امروزه بسیار محبوب است و نه فقط برای صبحانه بلکه برای شام هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و در سراسر دنیا طرفدار پیدا کرده است.

راه های ارتباطی با ما :

واتس اپ شرکت بال سان گشت

تماس با بال سان گشت

تماس با بال سان گشت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.