بهترین غذاهای اتریش

بهترین غذاهای اتریش

بال سان گشت | 02146291410

اتریش با غذاهای مدرن و سنتی لذیذ، هر سال

سرآشپزان و غذادوستان زیادی را از نقاط مختلف جهان به‌سمت خود می‌کشاند.

غذاهای اتریشی، قطعا شما را به یک کمای غذایی خواهند برد.

غذاهای اصیل اتریشی با طعم‌های قوی شناخته می‌شوند

و تحت سلطه گوشت‌ها و مواد غذایی متراکم، مانند شیرینی و نان هستند.

اگر نمی‌دانید در اتریش، چه غذا یا چه نوشیدنی‌ای را امتحان کنید، به لیست خوشمزه‌های زیر نگاهی بیندازید.

مطمئنن در پایان مقاله، اشتهایتان بازخواهد شد و فرهنگ اتریشی را مزه خواهید کرد.

بهترین غذاهای اتریش

۱. اشترودل سیب وینی (Viennese Apfelstrudel)

آلمانی‌ها ممکن است ادعا داشته باشند که اشترودل، متعلق به آن‌ها است، اما اتریش از صمیم دل

به اشترودل سیب شیرین و برشته، خو گرفته است که البته جزو غذاهای ملی آن‌ها نیز به شمار می‌آید

. اشترودل سیب، یک شیرینی ورقه‌ورقه پرشده با سیب است که به‌عنوان یک غذای گیاهی اتریشی نیز شناخته می‌شود.

۲. شنیتسل وینی (Wiener Schnitzel)

اگر بخواهیم یک غذای مترادف با آشپزی اتریشی را نام ببریم، آن قطعا «شنیتسل» خواهد بود.

این غذا که با نام شنیتسل وینی، شناخته می‌شود، از غذاهای ملی اتریش به شمار می‌آید.

این غذای لذیذ سرخ‌شده، غالبا با مخلفاتی چون سیب‌زمینی سرخ‌کرده و خامه ترش و پیاز، سرو می‌شود.

۳. سوسیس وینی

در جستجوی غذاهای اصیل اتریشی، قطعا به سوسیس وینی خواهید رسید.

غذاهای محلی منطقه اروپای مرکزی، تحت سلطه گوشت‌های متنوع هستند

و سوسیس، یکی از محبوب‌ترین غذاها در اتریش است.

این نوع خاص سوسیس نیمه‌پخته، از گوشت گاو یا گوساله تهیه شده و سپس در دمای پایین، دودی می‌شود.

بهترین غذاهای اتریش

۴. کوفته سیب‌زمینی (Knödel)

کوفته با فرم‌های مختلفی در غذاهای محلی کشورهای سراسر جهان وجود دارد و «کوئودل»، نوعی از آن است

که در سراسر اروپای مرکزی، محبوب و مشهور است.

جالب است بدانید، این غذا به خاطر طعم کلاسیکش، حتی در رستوران‌های با ستاره میشلین هم سرو می‌شود.

۵. تافه اشپیتز (Tafelspitz)

«تافه اشپیتز» از آن دسته غذاهایی است که در منوی غذای اصلی اکثر رستوران‌های اتریشی، می‌توان آن را یافت.

این غذای کلاسیک از یک تکه گوشت گوساله آبپزشده در آبگوشت سبزیجات و ادویه‌های مختلف درست می‌شود.

گوشت گوساله، سپس با سیب‌های خردشده، ترب کوهی و ریشه خردل یا خامه ترش با پیازچه به سر میز آورده می‌شود.

۶. گراستل تیرول (Tiroler Gröstl)

«گراستل تیرول»، یکی از غذاهای آسان و بی‌نظیر اتریش است.

این غذا در میان رایج‌ترین غذاهای سنتی کشور، بیشتر در مناطق آلپی اتریش، خورده می‌شود.

این غذای مقوی، همچنین بسیار ساده، آماده می‌شود

و متشکل از سیب‌زمینی، تکه‌های گوشت گوساله یا گاو به‌همراه پیاز و کره فراوان است

که در یک ماهیتابه باهم سرخ می‌شوند.

۷. کیزه اشپتزله (Käsespätzle)

غذای لذیذ و خوشمزه «کیزه اشپتزله»، در واقع، پاسخ کشور اتریش به غذای محبوب «ماکارونی و پنیر» است

هیچ‌چیز به‌اندازه یک بشقاب پر از ماکارونی و پنیر، نمی‌تواند اشتهای شما را تحریک کند.

آن دسته از افرادی که تعطیلات را در مناطق کوهستانی اتریش به سر می‌برند، به‌هیچ‌وجه نباید

امتحان کردن «کیزه اشپتزله»، غذای مشهور اتریشی را از دست بدهند.

این غذای مخصوص، در حقیقت پاسخ اتریش به غذای محبوب «ماکارونی و پنیر» است.

بهترین غذاهای اتریش

۸. گولاش سیب‌زمینی

گولاش، غذایی مقوی، سالم و تند است که در اصل از کشور مجارستان نشات گرفته

اما با این حال، سال‌ها جزو ثابت فرهنگ غذایی اتریشی نیز بوده است.

گولاش، یک خورش سوپی‌شکل داغ است که مانند سوپ‌ها، انواع مختلف دارد.

۹. کایزشمان (Kaiserschmarrn)

«کایزشمان» به‌معنای واقعی کلمه، وعده‌ای برای پادشاهان است.

نام این غذا از دو قسمت کایز به‌معنای پادشاه و اشمان، به‌معنای تکه، تشکیل شده است.

این شیرینی در حقیقت از برش‌های پنکیک نرم، درست می‌شود.

۱۰. بوختن (Buchteln)

غذاهای اتریشی به‌شدت تحت‌تاثیر فرهنگ بوهمیایی بوده‌اند و بوختن، یکی از همان غذاها است

که یک عضو جدایی‌ناپذیر غذای روزانه در اتریش، به شمار می‌آید.

جالب است بدانید بوختن، جزو شیرینی‌های اصیل اتریشی نیست و در زمان امپراتوری، جزو غذاهای این کشور شده است.

راه های ارتباطی با ما :

واتس اپ شرکت بال سان گشت

تماس با بال سان گشت

تماس با بال سان گشت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.